Notícies

Gimnàstica/Dissabte, 11 de juliol de 2015

Dues alumnes finalistes al Campionat d’Espanya de Gimnàstica

L’Ainhoa Martínez i la Clàudia Buxeda, de primer d’ESO, van fer dues extraordinàries actuacions els passat dissabte 11 de juliol.

Dues alumnes finalistes al <b>Campionat d’Espanya de Gimnàstica</b>

Els nostres alumnes treballen fort a l’escola i també fora de les seves aules, com vam poder comprovar aquest dissabte a la celebració del Campionat d’Espanya de Gimnàstica, que s’ha celebrat al Club Esportiu La Salle Gràcia. Un any més, l’equip del club ha aconseguit tres medalles per aparells i una 3º posició general en la categoria Vila Olímpica nivell 6.

L’Ainhoa Martínez i la Clàudia Buxeda, alumnes de primer d’ESO de La Salle Gràcia, van demostrar la seva destresa i van realitzar dues extraordinàries actuacions que van rebre l’aplaudiment i el reconeixement de tot el públic. La Clàudia, a més, va aconseguir un bronze a l’aparell de barra fixa i va quedar 3a d’Espanya en la prova general.

Estem molt contents que la línia encetada per l’Andrea Matillas, alumna de tercer d’ESO que ara forma part de la Selecció Espanyola i és al CAR de Madrid preparant els Jocs Olímpics de Brasil 2016, tingui continuitat i puguem tenir, aviat, altres campiones de Catalunya i d’Espanya.