Notícies

Pastoral/Divendres, 25 de novembre de 2016

Gran Recapte del Banc d'aliments

La Salle Gràcia es bolca amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. Prop de 60 alumnes, amb els seus familiars i en nom de tota La Salle Gràcia, es van mobilitzar durant el divendres, 25 de novembre, i dissabte, 26 de novembre, per diferents punts de Barcelona per participar com a voluntaris en el Gran Recapte convocat pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya perquè enguany tingués més èxit que mai.

Gran Recapte del Banc d'aliments

Ens explica una de les alumnes durant el voluntariat que:

Sens dubte, ha estat un matí ben aprofitat en el que hem omplert una capsa sencera en quatre hores. Ha estat la primera vegada que hi participava i la meva mare i jo ho hem passat genial.

A més, reconeix que és una iniciativa que recomana a tothom. “Gràcies per plantejar-nos aquesta activitat. Sens dubte, repetiré aquesta experiència l’any vinent. T’adones de la solidaritat que hi ha entre la gent que ens envolta”, afirma la voluntària.

Els alumnes s’han sumat, un any més, a aquesta crida amb l’objectiu d’adonar-se de primera mà de la importància del treball conjunt per cobrir unes demandes assistencials existents i participar en una iniciativa que ha implicat, aquest any, a més de 20.000 voluntaris adherits a la causa.