Notícies

Notícies/Diumenge, 27 de novembre de 2016

L’Estrella del Nord a l’Associació Joves La Salle Catalunya

L’Estrella del Nord de La Salle Gràcia és el nou membre de l’Associació Joves La Salle Catalunya. Aquesta Assemblea és l’òrgan màxim decisori de l’associació i és allà on l’entitat va presentar i donar la benvinguda a l’Estrella del Nord com a nou membre del grup.

L’<b>Estrella del Nord</b> a l’Associació Joves La Salle Catalunya

Per primera vegada, el grup de Joves de La Salle Gràcia, l’Estrella del Nord, va participar aquest diumenge, 27 de novembre, a la Rajola d’Agrupaments, l’Assemblea anual de Joves La Salle.

El grup de monitors ha decidit donar el pas, associar-se i participar per primera vegada en aquesta assemblea anual perquè, com afirma la Lorena, monitora de l’Estrella del Nord, és una convocatòria important on s’avaluen els projectes realitzats aquest últim curs i es presenten els nous objectius i pressupostos per al proper any.

Al tractar-se de l’estrena de L’Estrella del Nord com a nou membre, tots els monitors es mostraven impacients per poder conèixer a la resta d’agrupaments i, esperen que sorgeixin connexions per poder realitzar trobades conjuntes i campaments on posar en comú l’activitat educativa que els uneix.