Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

L'etapa d'Educació Primària, agrupa els alumnes de 6 a 12 anys i consta de tres cicles de dos cursos cada un: cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior. Aquesta etapa està concertada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

1L’ALUMNE2ORGANITZACIÓI QUADRE DE MESTRESCicle inicialCicle mitjàCicle superior3ELS NOSTRES PROJECTESNoves tecnologiesMúsicaEducació físicaAnglès4ELS PROGRAMES DE LA SALLED’INNOVACIÓ EDUCATIVAHARADESTÍAprenentatge cooperatiuAprenentatge cooperatiuProjecte lector5ACTIVITATSLÚDIQUES

L'atenció a l'alumne

L'alumne que desitgem ha de ser capaç de desenvolupar la seva personalitat, en totes les seves dimensions, i d'actuar per millorar la societat, en el diferents àmbits culturals i socials, a més, de saber construir coneixement, per una millor qualitat de vida.

L'atenció a l'alumne és un dels aspectes més importants de tota l'educació, a l'Educació Primària els nostres referents metodològics per atendre la diversitat són diversos per així poder donar resposta a totes les realitats.