Noticias

AMPA/Lunes, 27 de noviembre de 2017

Manifest de suport al personal docent i no docent de La Salle Gràcia

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

En aquest moment polític i complex que estem vivint, l'Associació de Mares y Pares d'Alumnes de La Salle Gràcia va una crida de suport i recolçament de la comunitat educativa de l'escola.

Manifest de suport al personal docent i no docent de La Salle Gràcia

Amb ànims de REFORÇAR la PAU i HARMONIA de l'escola, i davant els fets produïts a la Salle Seu d’Urgell, com a membres de l’AMPA fem un CLAR i UNÀNIME MANIFEST per donar suport a la comunitat de la Salle i molt en concret a tot l’equip docent i no docent de la Salle Gràcia. Equip que demostra cada dia el seu esforç, la seva vocació i la seva professionalitat; educant les nostres filles i fills amb els valors fonamentals de la pau, solidaritat i de la justícia; amb respecte a totes les opinions i creences; i utilitzant com a eina fonamental el DIÀLEG. Com a mares i pares REAFIRMEM la nostra CONFIANÇA en l’escola.

També com a col·lectiu, demanem a totes les mares i pares que s’utilitzin el mecanismes propis de l'escola per solucionar qualsevol problema, prioritzant en tot moment el DIÀLEG, amb l’únic objectiu de mantenir el CLIMA de PAU i AMOR dins de l’escola. PROTEGIM les nostres filles i els nostres fills.

AMPA La Salle Gràcia