Noticias

Gimnasia/Jueves, 29 de octubre de 2015

Nit de l’esport a La Salle Gràcia

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Dimecres 29 d’octubre per la nit L’auditori del Centre Artesanal Tradicionarius de Gràcia va acollir la 17a edició de la Nit de l’Esport.

Nit de l’esport a La Salle Gràcia

Presentat pel periodista esportiu de TV3, Artur Peguera, es van atorgar premis en 10 categories. La Salle Gràcia va recollir tres premis, aconseguint així un record, ja que no havia passat encara mai que una mateixa institució en recollís tres.

La Escola La Salle Gràcia va destacar en la categoria de Millor iniciativa social aplicada a l’esport per l’organització de la Passejada en Roda Petita, iniciativa amb la que va recollir fons per l’Associació Catalana per la Síndrome X Fràgil.

Així mateix, va guanyar el premi al Millor Equip Femení per l’equip femení de gimnàstica artística del Club Esportiu de La Salle Gràcia pels èxits aconseguits en campionats catalans i estatals al llarg del 2014.

Finalment, la Ione Muñoz, alumna de 3r. D’ESO i gimnasta del club, va rebre el guardó de Millor atleta femenina del 2014 per la medalla d’or en el Campionat d’Espanya absolut en dos aparells diferents i dues medalles de plata en un tercer aparell.

La Tinent d’alcalde de la ciutat de Barcelona, senyora Maite Fandos, no va passar per alt aquest fet en el seu parlament i en el brindis posterior vàrem estar recollint felicitacions constants per part del nombrós públic que havia assistit en representació dels altres clubs esportius de múltiples disciplines i especialitats ( bàsquet, muntanyisme , waterpolo, tir amb arc, futbol, fitness,…)

Ja en l’edició passada es va reconèixer l’alumna Andrea Matillas, la qual ja ens ha estat “pispada” per l’equip olímpic espanyol i ha hagut de marxar a Madrid per a preparar les olimpíades de Brasil 2016, però el d’aquesta edició ha estat espectacular.

Tot el Club esportiu i, per extensió, tota l’escola ens sentim honorats per aquestes distincions que ens esperonen a seguir treballant en la mateixa línia de sacrifici, humilitat i lliurament desinteressat pel bé dels nostres alumnes i esportistes.

Felicitats a tots!