Noticias

AMPA/Miércoles, 20 de marzo de 2019

Taller de robòtica (cicle superior de primària)

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

El taller, organitzat per l'AMPA de La Salle Gràcia, ha tingut una boníssima acollida.

Taller de robòtica (cicle superior de primària)

Durant aquest segon trimestre, l'Associació de Mares i Pares de La Salle Gràcia ha organitzat tres sessions de robòtica dirigides a alumnes del cicle superior de primària (cinquè i sisè).

En els tallers, impartits per l'empresa Ignite Serious Play, nens i nenes han après unes pinzellades sobre què és la robòtica, i quines aplicacions pot tenir en la vida quotidiana.

En la primera sessió van construir diverses figures amb peces de Lego (cotxes, avions, torres...). Després van aprendre a donar-los mobilitat tot dotant-los d'un motor elèctric. A les altres dues sessions, el grup va fer servir materials reciclats per a crear diversos instruments musicals. Després, van donar-los so mitjançant l'ús del llenguatge de programació i la connexió dels instruments a un ordinador. D'aquesta manera, quan tocaven les tecles dels instruments, l'ordinador emetia un so afinat i musical.

Moltes gràcies a l'AMPA per organitzar aquestes sessions. Han estat profundament educatives, interessants i divertidíssimes!