Noticias

Área tecnológica/Miércoles, 11 de mayo de 2022

Xerrades d'exalumnes: la millor orientació professional

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

L'alumnat dels Cicles Formatius d'Informàtica rep la visita de diversos exalumnes, que els expliquen la seva experiència i trajectòria professional.

Xerrades d'exalumnes: la millor orientació professional

Un cop aconseguit el títol, quins camins tinc? Com puc avançar en el món laboral?

Les xerrades amb exalumnes del centre premeten al nostre alumnat aprendre de persones que han passat exactament per la seva situació. Reben consells, experiència, idees i orientacions especialment rellevants, ja que reflexen un camí que ells hauran d'emprendre ben aviat. A més, els ajuda a plantejar-se objectius, agafar inspiració i idear els seus propis projectes.

I a nosaltres ens encanta veure com progressen els nostres exalumnes!

Fa uns dies, en David Morales, en Kevin Bustillos i en David Benítez, exalumnes de La Salle Gràcia, van venir a parlar amb el nostre alumnat dels cicles d'informàtica, els van donar consells per trobar feina i els van explicar la seva experiència i trajectòria professional.

En David Morales i en Kevin Bustillos han creat una startup. Fa un any i mig que funcionen i ja tenen dos projectes: l'empresa "Klai", que crea ecommerce per pymes, i la plataforma Shopthelook, que permet etiquetar productes diferents dins d'una mateixa imatge.

En David Benítez treballa a ThoughtWorks, una consultora tecnològica multinacional.

Moltes gràcies per venir, va ser un plaer veure-us!