Noticias

Infantil/Miércoles, 16 de marzo de 2022

Estrenem els Espais de Curiositat

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Els infants d'Educació Infantil tenen un nou entorn on donar via lliure a l'observació, l'experimentació i la curiositat, tot explorant el món que els envolta.

Estrenem els Espais de Curiositat

Aprendre és una necessitat humana, innata i altament gratificant. Mantenir un ambient emocionant al voltant del procés d'aprenentatge facilita que aquesta curiositat natural es mantingui en bona forma.

Dins els Espais de Curiositat, nens i nenes troben propostes dissenyades perquè explorin el món que els envolta. Hi descobreixen diferents materials, objectes i elements que poden examinar i manipular per a conèixer-ne les propietats i característiques.

Hi poden establir comparacions, fer-hi reflexions i aprendre a predir comportaments. A mesura que vagin manipulant les peces, provocant i observant canvis, podran començar a relacionar les causes amb els efectes.

Comprendre com funciona el món és el primer pas per establir-hi una relació equilibrada, sentir-nos-hi implicats, canviar maneres de fer i establir una coherència entre les nostres accions i els nostres coneixements.