Noticias

Educación infantil/Lunes, 7 de marzo de 2022

Xerrdada orientativa amb exalumnes del Cicle Formatiu d'Educació Infantil

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Exalumnes de diverses promocions visiten l'alumnat de 2n d'EI i els comparteixen les seves vivències i trajectòria professional.

Xerrdada orientativa amb exalumnes del Cicle Formatiu d'Educació Infantil

I després de titular-me, què?

Acabar un Cicle Formatiu genera tot un seguit d'inquietuds i dubtes en l'alumnat. Quin és el camí més aconsellable? Cal continuar estudiant? Quines són les meves opcions laborals, i quins objectius tinc? Com encarar el meu itinerari professional?

Fa uns dies, l'alumnat de 2n d'Educació Infantil es va trobar amb exalumnes de diverses promocions, que els van compartir les seves experiències, tant professionals i acadèmiques com personals. Van parlar de la seva situació en el moment de titular-se, de les passes que van fer, i de les seves situacions actuals. A més, van escoltar i respondre les preguntes dels nostres estudiants amb atenció i practicitat.

És important fer un bon acompanyament de l'alumnat en els canvis d'etapa, ja que els ajudarà a triar el seu itinerari professional amb bon criteri i els servirà de suport per entrar al món laboral amb més seguretat. Aquesta trobada forma part de les accions d'orientació acadèmica i personal que fem a l'alumnat per tal de resoldre incerteses i dubtes pel que fa a les properes passes, un cop aconseguida la titulació.

Gràcies per venir i compartir les vostres experiències amb nosaltres. Va ser una trobada bonica, i molt útil!