Noticias

C. Deportivo/Viernes, 25 de junio de 2021

El Club Esportiu La Salle Gràcia tanca el curs aconseguint diverses fites

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Tots els esports del Club Esportiu La Salle Gràcia han aconseguit alguna fita: victòries, ascensos i exhibicions han omplert aquesta setmana d'alegria i emocions.

El Club Esportiu La Salle Gràcia tanca el curs aconseguint diverses fites

Aquesta setmana, que ja estava plena d'emocions gràcies al final de curs i Sant Joan, encara s'ha tornat més emocionant amb totes les notícies que ens han arribat des del Club Esportiu La Salle Gràcia. Tenim motius de celebració en tots els esports i categories!

Futbol Sala

El cap de setmana passat es van celebrar les competicions finals del Consell de l'Esport Escolar de Barcelona (CEEB), i el Club Esportiu va obtenir grans resultats:

  • El Benjamí va quedar campió de la seva categoria.
  • L'Aleví va ascendir a primera divisió.

A més a més, l'equip de menuts de Futbol Sala va tenir l'oportunitat d'organitzar una trobada de joc i companyonia, i s'ho van passar pipa!

Bàsquet

També van tenir lloc el cap de setmana passat les competicions finals de bàsquet del CEEB, i el nostre equip Prebenjamí va quedar campió de la seva categoria!

Gimnàstica

Els dies 19 i 20 de juny es va celebrar la primera fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica, on participen les millors gimnastes de tot el país. El Club Esportiu La Salle Gràcia hi va participar amb dos equips, i va obtenir uns grans resultats:

  • L'equip de gimnàstica de 1a divisió van quedar les quartes d'Espanya en la seva categoria.
  • L'equip de 3a divisió també va aconseguir passar de fase en molt bona posició.


Patinatge

Aquest curs ha estat especialment dur per als equips d'esport no federat, ja que han estat molt de temps sense poder entrenar ni trobar-se. És, doncs, una gran notícia que els nostres equips de patinatge hagin pogut tancar el curs amb la seva tradicional exhibició, on cada grup ha mostrat els seus talents i destresa sobre rodes.

Des de La Salle Gràcia volem donar la nostra enhorabona a tothom: esportistes, entrenadors i entrenadores, personal tècnic, famílies... Moltes felicitats! La gran feina que feu, la vostra dedicació i el vostre talent us estan portant ben amunt!