Noticias

Márqueting y publicidad/Miércoles, 18 de noviembre de 2020

Els Cicles Formatius d'Empresa practiquen les capacitats comunicatives en entorns laborals

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

L'alumnat de Gestió de Vendes i Espais Comercials, Comerç Internacional i Màrqueting i Publicitat practica les seves capacitats d'exposició i persuasió en un entorn de reunió empresarial.

Els Cicles Formatius d'Empresa practiquen les capacitats comunicatives en entorns laborals

És possible convèncer i guanyar-se la confiança d'algú en 120 segons?

El món empresarial canvia, i les maneres de reunir-se, de captar clients i buscar col·laboracions també. És per això que als Cicles Formatius de l'àrea empresarial l'alumnat realitza exercicis i pràctiques adaptades a les noves maneres d'establir col·laboracions laborals i aconseguir clients.

En aquesta ocasió, han practicat la tècnica del Speed Meeting amb una dinàmica de simulació de reunions d'empresa amb clients potencials.

El Speed Meeting és un esdeveniment organitzat de networking que, amb un format lúdic i distès, té l'objectiu de fomentar la creació de contactes professionals mitjançant reunions ràpides, dinàmiques i rotatives.

La pràctica, doncs, ha consistit a simular un esdeveniment de Speed Meeting: L'alumnat, assegut per parelles, disposa de quatre minuts (dos per cada persona) per a presentar-se, exposar un tema i intentar convèncer el seu interlocutor. Passat el temps, l'alumnat canvia de taula i comença una nova ronda.

En aquesta ocasió, el tema de fons era la gestió del canvi, i els participants demostraven la seva eficiència en moments de canvi tot parlant de situacions reals.

Així doncs, l'exercici és, en realitat, una doble dinàmica: l'alumnat practica les seves habilitats per a exposar en una reunió i, alhora, reflexiona sobre com aplicar els seus aprenentatges vitals a l'entorn laboral.

La pràctica ha resultat tot un èxit, ja que ha permès a l'alumnat adonar-se de fortaleses i punts a millorar tant en les seves habilitats com en la seva capacitat d'exposar-les. I a més, s'ho han passat d'allò més bé!