Noticias

Noticias/Lunes, 6 de mayo de 2019

42a Pujada a Peu a Montserrat (PAPAM 2019)

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 42a Pujada a Peu a Montserrat, un esdeveniment que agrupa tota la comunitat de la Salle Catalunya i que cada any ens regala uns records inoblidables.

42a Pujada a Peu a Montserrat (PAPAM 2019)

Enguany la caminada va començar amb unes condicions força adverses, però ni les pluges ni el fred de divendres van espantar els valents i valentes que van sortir al vespre des de La Salle Gràcia per a fer tot el camí a peu. 50 km que van començar mullats i amb fred, però que van anar millorant a mesura que passava la nit i s'anaven acostant a l'arribada.

Dos altres grups van sortir dissabte al matí des de Manresa (24 km) i des de Monistrol de Montserrat (8 km) juntament amb altres grups procedents de diferents Salles, i van enfilar la pujada de la muntanya amb força i alegria.

Un cop a dalt, després de les abraçades i les alegries, un ben merescut descans i un bon dinar, totes les escoles de La Salle es van trobar a la basílica per a dedicar una pregària a Santa Maria, i per a cantar l'hora dels adéus en germanor.

Comunitat, esforç, constància, solidaritat, amistat, festa, servei i fe.

Tots aquests són valors lasal·lians, i els hem tingut ben presents durant tot el camí.

La PAPAM és, sens dubte, una de les experiències més emocionants que compartim amb la comunitat lasal·liana. Més que descriure-us totes les experiències viscudes pas a pas, us deixem amb un recull d'imatges que parlen per si soles:

Moltíssimes gràcies a tothom qui ha caminat amb nosaltres, i gràcies també a totes les persones que ens han fet arribar les seves fotografies!

Us esperem a la PAPAM 2020!