Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

Les activitats extraescolars, o paraescolars, tenen la voluntat de complementar l'aprenentatge curricular i la formació integral dels nostres nens i joves.

A la Salle Gràcia en presentem un bon grup organitzades i executades des del Club Esportiu. Lògicament tenen un caràcter basat en activitats físiques diverses. Les seves disciplines, patinatge, gimnàstica, bàsquet, judo, futbol, s’expliquen en el llibret particular que el propi club ha fet públic fa poques dates.

Des de l’àmbit d’escola, us presentem una oferta ben diversa, que passa pel ball, l’anglès, el teatre, la guitarra o els escacs. Hem inclòs al llibret la catequesi per evitar que en presentar-la al setembre, quan moltes famílies ja han escollit extraescolars, es puguin trobar que hi ha solapament horari.

També veureu que hi ha la possibilitat que joves i mares (i pares) puguin apuntar-se a fer ZUMBA.

Us presentem una nova activitat de cant coral adreçada a infants i joves, a partir de 8 anys, de la mà de l’Orfeó Gracienc, que aportarà els mestres de cant. Les classes es duran a terme els dilluns i divendres de 14-15h amb la intenció és formar un grup de cant coral de l'escola. Us podeu descarregar la bulleta d’inscripció i portar-la a la secretaria de l’escola al llarg de les pròximes dues setmanes. El divendres 26 de gener del 2018, en funció del quòrum de reserves, podrem determinar si comencem l’activitat la setmana del 29 de gener.

Per a qualsevol inscripció, n’hi ha prou amb emplenar la butlleta adjunta ( i que també podeu trobar a recepció ) i lliurar-la a administració. En el cas de l’anglès d’ACTIVA, també cal que els feu a ells la inscripció a través de la web de la nostra escola.

Un any més, esperem que l’escola no es “mori” a les 17:00 hores, sinó que segueixi amb ambient, corredisses i fent família La Salle, fins les 21:00. Entre el Cercle, els Lluïsos, les extraescolars esportives i les d’escola, tenim tanta vida a les tardes i els vespres com la que podem tenir en horari escolar.

Que La Salle no pari!

Joan Such i Llop