Baloncesto

El Club de Bàsquet

Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

El Club de Bàsquet La Salle Gràcia és un club jove, il·lusionat, amb molts projectes i algunes realitats de les que ens sentim legítimament orgullosos. Estem contents del que hem aconseguit però volem continuar millorant i, per això, demanem l'ajut de tota la gent que vulgui col·laborar amb nosaltres.

Té com a objectiu fonamental i genèric el de promoure la pràctica del bàsquet i la formació esportiva i humana dels/les jugadors/es. Com a objectiu tenim també el de mantenir l'equip sènior en la categoria més alta possible per tal que serveixi d'estímul i horitzó als/les jugadors/es joves del club.

Valors com l'esperit de sacrifici, l'esforç personal, l'afany de superació, el companyerisme, el saber compartir, el saber assumir la part de responsabilitat en els èxits i en els fracassos, es treballen molt especialment, conscients que fer bons/es esportistes vol dir també formar persones i ciutadans/es plenament responsables.

El club ha experimentat un creixement espectacular d'equips de base. El treball amb la pedrera és molt valorat, per això al club li interessa especialment disposar d'entrenadors/es prou qualificats/des per ajudar a tots/es els/les jugadors/es a millorar dia a dia les seves qualitats tècniques. Tots plegats hem aconseguit arribar a la nostra maduresa com a grup i a mantenir les nostres senyes d'identitat transmetent valors esportius i personals.

El nostre Club ha estat sempre a un bon nivell competitiu i hem tingut la sort que a la nostra escola s'han format esportistes importants, fet destacable per seguir treballant amb la mateixa il·lusió i motivació.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Teléfono 93 292 21 18


Has encontrado esta información en www.lasallegracia.cat/es/club-esportiu/basquet

© 2020 La Salle Gràcia. Todos los derechos reservados.