Educación Infantil

PresencialSemipresencial

¿Vols ser especialista en educació infantil i com a educadors o educadores de suport als mestres? ¿T'agradaria fer programes específics de treball amb infants en situació de risc social, o en serveis i recursos de suport familiar? ¿Et motiva dissenyar activitats d'oci i temps de lleure infantil a ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, d'oci, casals infantils i esplais, cases de colònies, granges escola, i altres equipaments del sector? ¿Que tal se't dóna fer d'animador/animadora d'activitats en l'àmbit del turisme i de l'hostaleria: hotels, platges, complexos turístics, estacions d'esquí i altres equipaments del sector?

VÍDEO INFORMATIU

SESSIÓ INFORMATIVA VIRTUAL !!!

MATRÍCULA OBERTA

Amb el cicle formatiu en Educació Infantil obtindràs també el títol de monitor de lleure de la Fundació Pere Tarrés i una formació complementària atorgada per la Universitat de Granada.

El cicle formatiu en Educació Infantil es pot cursar en les modalitats presencial i semipresencial.

Activitats i sortides

A La Salle fomentem molt les Soft Skills i l'aprenentatge actiu a través d'activitats, sortides, xerrades...:

Educació Infantil

Algunes activitats i sortides
Titulació de monitor de lleure per la Fundació Pere Tarrés
Formació complementaria amb la Universitat de Granada
Obra de teatre per a infants del barri
Activitats varies amb el nostre alumnat de P3
Pràctiques a l'estranger

Educació Infantil

Algunes activitats i sortides
Visites a escoles bressol i llars d'infants
Visita a una bebeteca, biblioteca, teatre...
Visites a espais familiars, ambientals, ludoteques, a un SIEI i a un CRE
Xerrades d'orientació professional per part d'especialistes i exalumnes de La Salle
Xerrades d'orientació Universitària

Metodologia LEARNING BY DOING

El nostre mètode d’aprenentatge està basat en l’alumne, on les classes es fan de forma experiencial i manipulativa - Learning by Doing. Un sistema ple de recursos per maximitzar i personalitzar l'aprenentatge. Vine a La Salle i coneix aquest mètode i els seus resultats, et sorprendran!!

Altres metodologies actives d'aprenentatge que fem servir: Flipped Learning, Gamificació, RolePlay, Treball per Projectes, Treball Cooperatiu i Col·laboratiu...

Sortides professionals

  • Educadors infantils en el primer cicle en educació infantil, sempre sota la supervisió d’un mestre o d’una mestra com a educadors en les institucions dependents d’organismes estatals o autonòmics i locals, i en centres de titularitat privada.
  • Tècnics especialistes en educació infantil, com a educadors o educadores de suport als mestres de primer curs del segon cicle de l’educació infantil.
  • Educadors en institucions i/o en programes específics de treball amb infants (0-6 anys) en situació de risc social, o en serveis i recursos de suport familiar, seguint les directrius d’altres professionals.
  • Educadors en programes d’oci i temps de lleure infantil amb infants de 0 a 6 anys: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, d’oci, casals infantils i esplais, cases de colònies, granges escola, i altres equipaments del sector.
  • Animadors d’activitats adreçades a infants (0-6 anys) en l’àmbit del turisme i de l’hostaleria: hotels, platges, complexos turístics, estacions d’esquí i altres equipaments del sector.

Entre d'altres.

I despres...

Una vegada finalitzat el cicle formatiu en Educació Infantil pots continuar estudiant:

  • Un grau universitari.
  • Un altre cicle formatiu (amb convalidacions).
  • Crear o treballar per a una escola, entitat o empresa en l'àmbit públic i privat.

Títol en finalitzar els estudis

Tècnic Superior en Educació Infantil (Publicat al RD 1394/2007, de 29 d'octubre, pel qual s’estableix el títol de Tècnic Superior en Educació Infantil).

Expedit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centre Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Más información

Noticias

Taller de massatge infantil per a l'alumnat d'Educació Infantil

Tot l'alumnat d'EI aprèn les tècniques bàsiques de massatge infantil i quins beneficis aporta en el desenvolupament dels nadons.

lunes, 3 de mayo de 2021
Taller de cuina pels més petits

A l'escola tenim cura dels nostres hàbits, i és per això que al cicle d'infantil destinem un temps a descobrir els aliments, elaborar-los i fins i tot fer un tastet.

lunes, 26 de marzo de 2018
Sortida al teatre CFGS Educació Infantil

lunes, 5 de febrero de 2018
Sortida a l'Escola Bresso Municipal Les Quatre Torres CFGS EI

lunes, 18 de diciembre de 2017
Riures i diversió amb l'obra de teatre: "Les aventures de la Lara"

Avui, el teatre de l'escola ha acollit l'obra infantil: Les aventures de la Lara, interpretada pels alumnes i les alumnes del cicle formatiu en Educació Infantil

jueves, 6 de abril de 2017
L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita l'escola bressol EBM Caspolino

Durant la sortida, l'alumnat a pogut conèixer les activitats i propostes diàries d'actuació de l'escola, alhora que han observat el dia a dia de les seves educadores

miércoles, 8 de febrero de 2017
L'alumnat de cicles en Educació Infantil inicia el seu projecte teatral per a la primera infància

Durant el divendres 27 de gener, l'alumnat va assistir a l'obra de teatre infantil "la cigala i la formiga" per aprendre a preparar el seu projecte formatiu

lunes, 6 de febrero de 2017
L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita la llar d'infants Kasperle

Durant aquest primer trimestre, els alumnes i les alumnes de cicles d'Educació Infantil han compartit activitats educatives amb l'equip de la llar d'infants Kasperle, situada al barri de Gràcia

miércoles, 21 de diciembre de 2016
Taller de coeducació amb els alumnes i les alumnes de cicles en Educació Infantil

Representants de l'equip de Coeducació ofereixen un taller a l'escola amb l'objectiu de treballar la tolerància i la igualtat de gènere en l'educació

miércoles, 21 de diciembre de 2016
L'alumnat de cicles en Educació Infantil comparteix activitats amb l’equip de La Salle Comtal

Un total de seixanta alumnes de cicles d’Educació Infantil van visitar, durant la primera setmana de desembre, La Salle Comtal per tal de conèixer de primera mà el treball de l’equip educatiu encarregat de l’atenció als infants diagnosticats de TEA (Transtorn de L’Espectre Autista) de l’escola.

miércoles, 7 de diciembre de 2016