Este contenido no tiene traducción al castellano. Se muestra a continuación la versión en catalán.

El Cercle La Salle és una associació reconeguda i aprovada per la Generalitat de Catalunya com a Centre de formació d’adults. L'objectiu del Cercle és oferir aprenentatges i propostes culturals i educatives per a la gent adulta. Al Cercle La Salle és viu un ambient d’amistat i és comparteix alegria i optimisme, en llibertat.

La formació al llarg de la vida és enriquidora; la superació de nous reptes ens motiva i ens fa sentir-nos satisfets personalment. Moltes persones per diversos motius van deixar d'estudiar per dedicarse a altres tasques. El Cercle està pensat per cobrir aquestes necessitats en aquelles persones que en el seu moment no van poder estudiar o volen continuar formant-se.

L'educació d'adults ofereix una contribució substancial al desenvolupament personal, la inclusió social, la ciutadania activa i molt més.

El Cercle La Salle ofereix un conjunt d’activitats transcendents, científiques, culturals, artístiques i de lleure.

Les activitats del Cercle La Salle es fan entre 17.30 a 20.30, de dilluns a dijous.

Dossier d'activitats 2018-2019

Descarrega el dossier d'activitats (format PDF).

Físicament el Centre s'ha ubicat en diversos espais. No és fins a l’any 2006 que troba el seu espai definitiu a La Salle Gràcia, gràcies a l’increment de persones assistents als cursos. Aquesta ubicació permet unificar i coordinar tots els cursos i activitats per a adults que es fan en un sol espai, un sol projecte i una sola direcció. Al mateix temps s'aconsegueix tenir una visió global de les demandes i interessos dels alumnes i desenvolupar un projecte educatiu i formatiu equitatiu, divers, equilibrat i, per què no, engrescador.