Àrea empresarial

Administració i finances (doble titulació)

PresencialSemipresencialDualOn line

Amb aquest cicle formatiu podràs treballar en administració o gestionar una petita i mitjana empresa. Tant si vols dedicar-te a les compres, com al servei d’atenció al client, com a la gestió de recursos humans o treballar en l’àrea de comptabilitat i finances, aquests estudis et serviran per posar les bases sobre les quals construir una carrera professional en el món de les finances, l’administració o la gestió.

Administració i finances es pot cursar en les modalitats presencial, semipresencial i dual en l'empresa Lidl amb contracte de formació i aprenentatge.

 • Beques d'estudi del 100%.
 • Formació dual remunerada.
 • Pla de carrera amb Lidl.

(Places limitades)

Logo Lidl

¿Vols ser d'auditor de comptes? ¿t'agradaria portar la comptabilitat, els recursos humans, i l'administració d'una empresa? ¿et motiva gestionar les finances empresarials? ¿que tal se't dóna l'atenció al client, la fiscalitat, la comunicació, el business english…?.

El títol en administració i finances ofereix la competència per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laborals comptables, fiscals i financers de una empresa pública o privada, aplicant la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, gestionant la informació, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

Metodologia FLIPPED CLASSROOM

Mai has vist un mètode d’aprenentatge com el nostre, un sistema basat en l’alumne, on les classes es fan de forma invertida –Flipped Classroom – i on pots visualitzar els continguts en càpsules de vídeo formació tantes vegades com vulguis, on vulguis i quan vulguis. Vine i coneix aquest mètode innovador i els seus resultats, et sorprendran!!

Flipped Classroom

Títol en finalitzar els estudis

Tècnic superior en Administració i finances (Publicat al RD 1584/2011, de 4 de novembre, pel qual s’estableix el títol de Tècnic superior en Administració i finances).

Expedit pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Centre Autoritzat pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Àmbit professional i de treball

Un professional en Administració i Finances exerceix la seva feina en oficines de tot tipus d'empreses (empreses grans, petites i mitjanes, bancs, corredories d'assegurances, despatxos professionals), i també a l'Administració pública, entre d'altres.

Sortides professionals

Un titulat en Administració i Finances és un professional polivalent i adaptable a qualsevol tipus de feina administrativa o de gestió en una petita i mitjana empresa.

A més a més, aquests estudis et serviran també com a preparació per optar a una plaça a la administració pública, per treballar en una empresa d’assegurances o fins i tot per saber tot el que necessitaràs si algun dia vols emprendre pel teu compte un petit negoci.

I despres...

Una vegada tinguis el títol superior en Administració i Finances pots continuar estudiant:

 • Un grau universitari.
 • Un altre cicle formatiu (amb un nombre molt alt de mòduls convalidats).

Més informacióLogo La Salle

  La Salle Gràcia

 • Plaça del Nord, 14
  08024 Barcelona
 • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/cfgs/empresa/administracio-finances

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.