La música contribueix de manera efectiva en el desenvolupament intel·lectual, afectiu, interpersonal, psicomotor, físic i neurològic de l’infant, afavorint l’aprenentatge en altres àmbits, com la llengua o les matemàtiques.

Música a Educació Primària
Fes clic a la imatge per obrir la galeria d'imatges

Centre d’Ensenyament Musical de Barcelona

Logo CEMB

Hem dissenyat el nostre projecte d’Educació Musical (llenguatge i instrument) amb la col·laboració del Centre d’Ensenyament Musical de Barcelona (CEMB) comptant amb el professorat especialista de la nostra escola, per tal d'oferir al nostre alumnat en horari escolar (hores complementàries) l’oportunitat d’aprofundir en aquest coneixement.

Per afavorir l’aprenentatge, es treballa en grups reduïts que afavoreixin l’atenció individualitzada, oferint quatre instruments diferents: dos de corda (violí i violoncel) i dos de vent (flauta travessera i clarinet).

Associated Board of the Royal School of Music

Logo CEMB

La col·laboració amb el Centre d’Ensenyament Musical de Barcelona, ha permès que els nostres alumnes es puguin preparar i presentar als exàmens de l'Associated Board of the Royal School of Music (prestigiosa entitat anglesa que examina cada any a un total de 800.000 persones, tant infants com adults, en més de 100 països i gaudeix d’un merescut prestigi arreu del món).

Això els dòna l’opció en acabar l’etapa de passar les proves d’accés a qualsevol dels conservatoris professionals o superiors del nostre país.