Notícies

Administració i finances/Dilluns, 19 de març de 2018

Sortida a la Borsa de Barcelona

Sortida formativa de Cicle Formatiu d'Administració i Finances

Sortida a la Borsa de Barcelona

El passat dia 16 de març els alumnes de vam anar a la Borsa de Barcelona a on ens van fer una introducció al funcionament de la borsa, conceptes econòmics i els diferents agents i mercats que hi tenen lloc.

La idea de la sortida era aproximar als alumnes al concepte del mercat de capitals, i la Borsa de Barcelona era una opció interessant, per moltes raons. Val a dir que és actualment la única institució borsària "visitable" a tot l'Estat Espanyol.

Una persona del Departament d'Estudis ens va fer un recorregut de 45 minuts per les zones principals de l'espai borsari. També va anar informant als alumnes del funcionament bàsic de la Borsa, els productes financers que s'hi negocien, els índexs i els valors més rellevants (IBEX-35), així com dels mecanismes de l'oferta i la demanda, aspecte clau en la fixació del valor i del preu de negociació de les transaccions.

Una sortida interessant, de naturalesa formativa, orientada i vinculada clarament a l'assignatura de PIAC, en la que es passa revista a molts conceptes bàsics relacionats amb el món de les finances.