Notícies

Educació infantil/Dimecres, 8 de febrer de 2017

L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita l'escola bressol EBM Caspolino

Durant la sortida, l'alumnat a pogut conèixer les activitats i propostes diàries d'actuació de l'escola, alhora que han observat el dia a dia de les seves educadores

L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita l'escola bressol EBM Caspolino

Aquest dilluns 6 de febrer, les alumnes i els alumnes de primer del cicle formatiu d'Educació Infantil s'han desplaçat a l'Escola Bressol EBM Caspolino per conèixer el seu projecte educatiu i la importància del desenvolupament integral dels infants i l'estreta comunicació i col·laboració entre la família i l'escola.

Alhora, tot l'alumnat ha pogut entrar a totes les aules, 0-1 anys, 1-2 anys i 2-3 anys per conèixer les activitats i propostes diàries d’actuació de l’ escola, l'estructura de les classes i els materials i observar el dia a dia de les educadores. A més, han gaudit d’un espectacle amb ombres xineses i han pogut interactuar i observar a tots els infants amb el joc lliure.

Per últim, l'equip educatiu de l'escola bressol els hi ha preparat una proposta de tallers per poder experimentar com a futures i futurs educadors infantils, taula de llums amb sorra i pinzells, experimentació amb materials de diferents colors i textures, i pintures tempera dins l'Atelier!