Notícies

Notícies/Dijous, 25 d'abril de 2019

Marcel·lí Mora, professor de La Salle Gràcia, publica

Esperem que aquesta sigui la primera de moltes més novel·les!

Marcel·lí Mora, professor de La Salle Gràcia, publica

Aprofitant que celebrem la Setmana de les Lletres, volem compartir amb vosaltres una notícia que és per a nosaltres un orgull:

El Marcel·lí Mora, professor d'ESO i primària, ha publicat un llibre! 

Floriran Roselles segueix la tradició clàssica d'escriptura de faules i d'aventures fantàstiques, però amb un to modern, amb referències constants a la sociologia i la política contemporànies.

Una novel·la divertida, sorneguera, entranyable, picardiosa i sàvia, construïda amb i per a la intel·ligència, propera al lector i amb un compendi irònic dels vicis i de les conductes humanes reprovables o tòpiques.

Sinopsi:

Deixant enrere uns anys viscuts sense pena ni glòria en un matrimoni que fa aigües, el príncep Almaric, terrafermenc d'origen per bé que un tòtil de cap a peus, fuig del palau de Terragraciosa. Animat per un savi ermità, emprèn llavors un fabulós viatge en cerca del llegendari Regne de Terradepau. En l'aventura, l'acompanya la Bartomeva, una tortuga que enraona, i el sempre inspirador Còdex dels Venerables. Junts les passaran de tots colors en fer camí a través d'uns reialmes d'allò més peculiars. Perquè si vol abastar el seu destí, l'Almaric haurà de superar en ell la feblesa que singularitza cadascuna d'aquestes mítiques terres i les seves gents: l'engany, la rancúnia, el dubte, la tristesa... Tot plegat per esdevenir tan bell, humil i ferm com els puputs dels sembrats de Terraferma.

Enhorabona Marcel·lí!