Notícies

Notícies/Dimecres, 10 d'abril de 2019

Festes de La Salle 2019

Retem un homenatge especial al nostre fundador, Sant Joan Baptista de La Salle, en el tricentenari de la seva mort.

Festes de La Salle 2019

Els dies 10, 11 i 12 d'abril celebrem les ja tradicionals Festes de la Salle! Enguany són triplement especials, ja que commemorem el tricentenari de la seva mort, el 1719 a la ciutat de Rouen.

Una celebració tan especial requereix actes especials, i l'escola s'omple d'actes, jocs i activitats per a agrair al nostre fundador la gran tasca que va dur a terme, i de la qual som hereus. A més a més, volem dedicar aquests dies a reflexionar sobre els valors que formen la base del projecte que tots compartim, i que fan de la comunitat lasal·liana una família que treballa per a un món millor.

ACTE INAUGURAL

El tret de sortida de les festes és un acte inaugural conjunt: l'alumnat i el personal docent i no docent ens reunim al pati per a escoltar les paraules germà Joan Escalé, director de la Comunitat d'Espurnes d'Emmaús, que ens parla de la figura de Sant Joan baptista de La Salle i dels valors que el van portar a construir aquest projecte educatiu.

En una data tan assenyalada és important celebrar no només la gran tasca que va dur a terme el nostre fundador, sinó també la certesa de què no ho va fer sol. Per aquest motiu, aquest any volem dedicar l'acte inaugural a recordar totes les persones que van ser importants en la vida i la feina de Sant Joan Baptista de La Salle. Amb la col·laboració de tot l'alumnat, presentem aquestes figures que van acompanyar-lo en el seu camí:

  • L'àvia de Sant Joan Baptista de La Salle
  • Els nens i nenes amb els quals va començar el seu projecte
  • Nicolàs Roland
  • Adrian Niel
  • El Germà Gabriel Drolen
  • Sor Lluisa

Les sis persones més importants per a Sant Joan Baptista de La Salle

L'acte inaugural acaba, com no podia ser d'altra manera, amb música i festa! Tots junts ballem una coreografia amb la cançó del Tricentenari.

ESMORZAR SOLIDARI

Acabat l'acte, tota l'escola participa de l'esmorzar solidari. Esmorzem junts en harmonia i germanor per una bona causa: Els diners recollits en aquest acte aniran destinats a la Fundació Comtal, que treballa perquè els infants, adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, així com les seves famílies, tinguin oportunitats de futur.

Gràcies a la feina dels nostres voluntaris i a la col·laboració de tothom, enguany hem venut més de 300 entrepans!

Un cop acabat l'esmorzar, alumnes i mestres tornen a les seves aules i donem inici a tres jornades d'activitats de commemoració.

QUE PASSEU BONES FESTES DE LA SALLE!