Notícies

Educació infantil/Dimecres, 21 de desembre de 2016

L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita la llar d'infants Kasperle

Durant aquest primer trimestre, els alumnes i les alumnes de cicles d'Educació Infantil han compartit activitats educatives amb l'equip de la llar d'infants Kasperle, situada al barri de Gràcia

L'alumnat de cicles en Educació Infantil visita la llar d'infants Kasperle

Amb l'objectiu d'apropar a tot l'alumnat al treball pràctic fora de les aules, els alumnes i les alumnes de cicles formatius, van realitzar una visita a la llar d'Infants Kasperle per conèixer com es treballen els conceptes educatius amb els nens i nenes que acull de 0 a 3 anys.

Tant els infants com l'equip educatiu van donar una gran rebuda a l'alumnat, els qui van poder apropar-se a la dinàmica de treball que es realitza participant de les activitats diàries dels nens.

Van poder realitzar jocs de falda amb els infants, observar com es treballen els hàbits, les capacitats afectives de tots els nens, els jocs amb els que aprenen a l'hora del pati, així com les seves rutines alimentàries.

Va ser una gran sortida en la que l'alumnat va gaudir d'aquesta jornada amb tots els nenes i nenes, alhora que descobrien l'educació, l'aprenentatge i l'ensenyament que duen a terme tot l'equip de la llar Kasperle.