Notícies

Educació infantil/Dimecres, 7 de desembre de 2016

L'alumnat de cicles en Educació Infantil comparteix activitats amb l’equip de La Salle Comtal

Un total de seixanta alumnes de cicles d’Educació Infantil van visitar, durant la primera setmana de desembre, La Salle Comtal per tal de conèixer de primera mà el treball de l’equip educatiu encarregat de l’atenció als infants diagnosticats de TEA (Transtorn de L’Espectre Autista) de l’escola.

L'alumnat de cicles en Educació Infantil comparteix activitats amb l’equip de La Salle Comtal

La Salle Comtal, escola que també forma part de la xarxa de centres preuniversitaris de La Salle, compta amb una etapa infantil amb dues línies. Aquesta institució es defineix com a centre inclusiu en el que acull a infants diagnosticats de TEA incloent com a mínim un infant per aula. A més, disposa d’una USEE (Unitat de Suport a l’Educació Especial) que fa recolzament a l’equip educatiu en l’atenció a aquests infants.

En aquest marc, els alumnes i les alumnes de cicles d’Educació Infantil van poder realitzar una immersió a les aules, participant a les dinàmiques dels grups de p3-P4-P5 per tal de conèixer com treballa aquest equip de professionals i quines són les necessitats específiques que, com a mestres, han de cobrir a través de l’educació.

Aquesta ha estat una gran experiència compartida entre els alumnes i les alumnes de La Salle Gràcia i els professionals especialitzats en l’atenció als infants en aquesta àrea de La Salle Comtal!