Notícies

Primària/Dimecres, 3 d'abril de 2019

Ballem al Palau Sant Jordi amb "Dansa Ara" (2n de primària)

"Dansa Ara" és un gran esdeveniment de dansa contemporània organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i adreçat a l’alumnat de cicle inicial d’escoles de Barcelona.

Ballem al Palau Sant Jordi amb

Ja fa més de 25 anys, des del curs 1992-93, que l'Ajuntament de Barcelona, dins del seu programa "L'escola fa esport a la ciutat", organitza un gran esdeveniment de música, dansa i educació física adreçat a tot l'alumnat de primer cicle d'educació primària de les escoles de Barcelona. El seu objectiu principal és promocionar l'aprenentatge de les habilitats rítmiques i artístiques dels infants mitjançant la dansa contemporània.

Ahir, els nens i nenes de 2n de primària de La Salle Gràcia van assistir al Palau Sant Jordi, edifici emblemàtic de la nostra ciutat, per a formar part de l'edició d'enguany del "Dansa Ara". Va ser un gran dia, ja que tant nosaltres com totes les altres escoles que hi van participar hem estat treballant durant molts dies per a aprendre'ns les coreografies i poder-les representar de manera conjunta.

El resultat va ser espectacular: més de 9.000 alumnes de més de 200 escoles diferents van representar davant de famílies i amics un total de sis coreografies de dansa contemporània que ens van deixar amb la boca oberta. I no només això! L'experiència, a més, va resultar molt enriquidora per tothom qui hi va participar. Formar part d'un esdeveniment tan gran i veure com, gràcies a l'esforç i la preparació de tots, va prenent forma, és una sensació meravellosa.