Notícies

Projectes en edificació/Dimecres, 27 de març de 2019

Realització d'un aixecament topogràfic (CF Projectes d'edificació)

L'alumnat posa en pràctica els seus coneixements i duu a terme l'aixecament complet.

Realització d'un aixecament topogràfic (CF Projectes d'edificació)

La classe de 1r de Projectes d'edificació ha dut a terme l'aixecament topogràfic d'una zona petita, des de les primeres mesures de camp, fins al bolcat de dades i el dibuix del plànol de la zona. L'objectiu de la pràctica era aprendre el procediment complet per fer un aixecament topogràfic i saber elaborar un plànol topogràfic.

La pràctica també ha servit perquè l'alumnat es familiaritzi amb l'ús d'una estació total, una eina imprescindible per a aquest procés. Ha estat possible gràcies a la col·laboració de l'Escola Politècnica Superior d'Edificació de Barcelona (EPSEB), que ens ha deixat totes les eines i material necessari. El Rogelio López Bravo, professor de l'EPSEB, ha conduït la pràctica i ens ha explicat els procediments a seguir i utilitzar els instruments correctament.

Tenir l'oportunitat de posar a prova els coneixements de manera experiencial i sobre terreny real és una manera molt efectiva de fixar l'aprenentatge. Gràcies a aquesta pràctica, l'alumnat ha aconseguit assolir l'objectiu de manera exitosa.