Notícies

Xerrada de l'ex-alumne Roger Benedito sobre itineraris acadèmics i professionals

Divendres, 22 de març de 2019

El Roger va estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multimèdia a La Salle Gràcia i ara està a 2n any de la carrera d'Enginyeria Informàtica a la UAB.

De vegades, començar uns estudis superiors com ara un Cicle Formatiu de Grau Superior produeix una sensació d'incertesa en els alumnes. Es percep com l'última etapa de formació abans de llançar-se a la vida professional, i per tant, com l'última oportunitat de formar-se i adquirir coneixements útils per a la vida laboral.

En Roger Benedito va estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a La Salle Gràcia, ha realitzat pràctiques en empreses i actualment està estudiant la carrera d'Enginyeria Informàtica a la UAB. Per la seva trajectòria, tant de formació com de primeres experiències en el món empresarial, el seu testimoni ha estat d'una gran vàlua per als i les estudiants que actualment cursen un Cicle Formatiu de l'àrea tecnològica (Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, Desenvolupament d'Aplicacions Web, i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa).

Amb ell, vam parlar de com i per què decidir si seguir estudiant o no, de com portar al món laboral el que realment ens agrada fer i de com van anar les pràctiques en empreses. A més a més, ens va parlar de les principals diferències entre un estudi de Grau Superior i una carrera universitària, i va acabar donant els consells que a ell li hagués agradat rebre en començar el Cicle Formatiu.

L'alumnat va trobar molt útil aquesta xerrada: els va permetre resoldre dubtes i, sobretot, els va confirmar que no hi ha un sol camí a seguir un cop finalitzat el grau. Tenim la llibertat i l'opció d'escollir la trajectòria que més s'adapti a les nostres aspiracions, necessitats i gustos.

Moltíssimes gràcies Roger per aquesta xerrada tan inspiradora.Logo La Salle

    La Salle Gràcia

  • Plaça del Nord, 14
    08024 Barcelona
  • Telèfon 93 292 21 18


Has trobat aquesta informació a www.lasallegracia.cat/ca/noticies/1470

© 2019 La Salle Gràcia. Tots els drets reservats.