Notícies

Cicles formatius/Divendres, 22 de març de 2019

Xerrada de l'ex-alumne Roger Benedito sobre itineraris acadèmics i professionals

El Roger va estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multimèdia a La Salle Gràcia i ara està a 2n any de la carrera d'Enginyeria Informàtica a la UAB.

Xerrada de l'ex-alumne Roger Benedito sobre itineraris acadèmics i professionals

De vegades, començar uns estudis superiors com ara un Cicle Formatiu de Grau Superior produeix una sensació d'incertesa en els alumnes. Es percep com l'última etapa de formació abans de llançar-se a la vida professional, i per tant, com l'última oportunitat de formar-se i adquirir coneixements útils per a la vida laboral.

En Roger Benedito va estudiar Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma a La Salle Gràcia, ha realitzat pràctiques en empreses i actualment està estudiant la carrera d'Enginyeria Informàtica a la UAB. Per la seva trajectòria, tant de formació com de primeres experiències en el món empresarial, el seu testimoni ha estat d'una gran vàlua per als i les estudiants que actualment cursen un Cicle Formatiu de l'àrea tecnològica (Desenvolupament d'Aplicacions Multiplataforma, Desenvolupament d'Aplicacions Web, i Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa).

Amb ell, vam parlar de com i per què decidir si seguir estudiant o no, de com portar al món laboral el que realment ens agrada fer i de com van anar les pràctiques en empreses. A més a més, ens va parlar de les principals diferències entre un estudi de Grau Superior i una carrera universitària, i va acabar donant els consells que a ell li hagués agradat rebre en començar el Cicle Formatiu.

L'alumnat va trobar molt útil aquesta xerrada: els va permetre resoldre dubtes i, sobretot, els va confirmar que no hi ha un sol camí a seguir un cop finalitzat el grau. Tenim la llibertat i l'opció d'escollir la trajectòria que més s'adapti a les nostres aspiracions, necessitats i gustos.

Moltíssimes gràcies Roger per aquesta xerrada tan inspiradora.