Notícies

ESO i Batxillerat/Dilluns, 11 de març de 2019

Visita al YoMo (1r d'ESO)

Una visita que va acostar l'alumnat a la tecnologia del futur.

Visita al YoMo (1r d'ESO)


Aquest és el tercer any que, paral·lelament al Mobile World Congress, s'organitza el YoMo. "The Youth Mobile Festival", el festival més gran dedicat a la ciència, la tecnologia, l'enginyeria, el disseny i les matemàtiques per a joves.

El festival pretén ser una plataforma per ajudar als joves d'entre 8 i 16 anys a conèixer les oportunitats i carreres professionals que van sorgint en aquests camps. A més a més, és un escenari ideal per a mostrar als nois i noies els últims avenços tecnològics i les seves aplicacions, tant en la vida quotidiana com en diversos àmbits professionals.

Organitzat com un espai interactiu i experimental de ciència i tecnologia, el festival ofereix tallers, conferències, xerrades i estands on provar les aplicacions pràctiques dels últims descobriments científics i tecnològics: robots, drons, programes informàtics... coses que fins ara només eren ciència-ficció, i que poden contribuir a fer-nos la vida molt més fàcil.

Les classes de primer d'ESO de La Salle Gràcia van passar un matí explorant i experimentant les meravelles que es poden fer amb tota aquesta tecnologia punta i pionera. No només s'ho van passar bé, sinó que a més van aprendre moltíssim sobre novetats que possiblement formaran part del nostre dia a dia ben aviat.