Notícies

Primària/Dijous, 28 de febrer de 2019

COLÒNIES: ESQUÍ NÒRDIC A TUIXENT-LA VANSA (4T DE PRIMÀRIA)

La classe de 4t de primària va passar quatre dies (i dues nits) a l'estació de Tuixent-La Vansa, on van aprendre a fer esquí nòrdic.

COLÒNIES: ESQUÍ NÒRDIC A TUIXENT-LA VANSA (4T DE PRIMÀRIA)

Què en penseu de l'esquí de fons? Sembla fàcil, oi?

Doncs els alumnes de 4t de primària us poden assegurar que no ho és tant: fa falta força, coordinació, precisió de moviments i molta empenta!

Els dies 4-5 i 18-19 de febrer van passar-los a l'estació de Tuixent-La Vansa aprenent i perfeccionant aquesta tècnica d'esquí que és perfecta per a fer travesses per la neu. Els monitors els van ensenyar tot el que cal saber per aconseguir caure el mínim possible (no us negarem, però, que algun cul a terra sí que hi va haver!).

A part d'aprendre a esquiar, tota la classe va poder gaudir d'un entorn natural i arquitectònic impressionant: van fer un joc de descoberta pel poble de Tuixent, i van anar d'excursió al mirador de l'Arp, des d'on van poder gaudir d'unes vistes que abasten des del litoral català fins al Pirineu francès. A més a més, van aprendre a fer àngels de neu i a jugar a hoquei sobre gel, i fins i tot es van banyar a la piscina!

Dies ben aprofitats plens d'esport, de natura i de convivència.

Tot seguit podeu trobar un petit recull de fotografies. Si en voleu veure més, juntament amb alguns vídeos, feu clic aquí.