Notícies

Notícies/Dilluns, 25 de febrer de 2019

Èxit de participació en la 6a Passejada en Roda Petita

Més d'un centenar de persones recorren els carres de Gràcia per una bona causa.

Èxit de participació en la 6a Passejada en Roda Petita

Ahir diumenge vam celebrar la ja tradicional Passejada en Roda Petita en suport als afectats per la Síndrome X Fràgil, un trastorn genètic de transmissió familiar lligat al cromosoma X, que pot causar dificultats que van des de problemes d'aprenentatge fins a una disminució en la capacitat intel·lectual. S'estima que afecta un de cada 4.000 nens i una de cada 6.000 nenes, i una de cada 250 dones n'és portadora sense tenir manifestacions evidents.

Per sisè any consecutiu, més d'un centenar de patinets, patins, bicicletes, i monopatins van sortir a passejar en una jornada que combinava esport i diversió per una causa solidària. Vam omplir els carres de Gràcia amb l'objectiu de fer visible aquest trastorn i donar suport a les famílies de les persones afectades.

Un cop acabat el recorregut, la festa va continuar al pati de l'escola: circuits per a mesurar habilitats amb els nostres vehicles, tallers per a la quitxalla, maquillatge, batucades i música, sortejos de regals i un bon esmorzar per recuperar forces.

L'Associació Catalana Síndrome X Fràgil i La Salle Gràcia estem molt agraïts a tots i totes les participants per fer d'aquest dia una ocasió plena de festa, alegria i solidaritat.

Si voleu veure més fotografies de com va anar la jornada, feu clic aquí per veure l'album complert.

Us esperem l'any que ve per celebrar la 7a passejada!