Notícies

Cicles formatius/Dimecres, 20 de febrer de 2019

L'alumnat de Cicles Formatius, responsables d'organitzar la Campanya de Donació de Sang 2019

El projecte és una iniciativa conjunta del Banc de Sang i de Teixits i Cicles Formatius de La Salle Gràcia

L'alumnat de Cicles Formatius, responsables d'organitzar la Campanya de Donació de Sang 2019

Com segurament ja sabeu, aquest divendres 22 de febrer tindrà lloc la campanya 2019 de donació de sang. Amb el lema "cor amb cor", les portes de La Salle Gràcia s'obriran a tots aquells qui vulguin donar sang de 9 a 13 h i de 16 a 20 h.

El que potser no sabíeu és que són els i les alumnes de Cicles Formatius els que s'encarreguen de planificar, gestionar i dur a terme el projecte, i que la seva preparació comença al setembre, amb l'inici de curs.

Així doncs, la jornada d'aquest divendres és el resultat d'un treball intens i coordinat en el qual ha participat, per un cantó, el Banc de Sang i de Teixits, i per l'altre, tot l'alumnat de gestió de vendes, comerç internacional, màrqueting i publicitat, administració i finances, integració social, educació infantil, projectes d'edificació i informàtica.

Cada cicle formatiu s'encarrega de la part del projecte en la qual poden aportar més coneixements i experiència.

Distribució de tasques

A més a més, i com a novetat, l'alumnat d'educació primària ha preparat un petit obsequi per als donants. D'aquesta manera, tota l'escola s'ha implicat en una jornada plena de solidaritat.

La Campanya de Donació de Sang de La Salle Gràcia és, doncs, un projecte que ens omple d'orgull, ja que no només obrim les portes de l'escola per una bona causa, sinó que només és possible gràcies a la implicació i la feina dels nostres nois i noies. Moltíssimes gràcies per bolcar-vos en aquest projecte i dur-lo a terme un any més!

Materials de difusió

A continuació podeu veure una mostra dels materials que han elaborat per a la difusió i organització de la campanya.

Materials seleccionats:

Logo escollit per a la Campanya de Donació de Sang 2019. Autors/es: Paula Albano, David Clos, Anna Farré, Olga Merino
Cartell escollit per a la Campanya de Donació de Sang 2019. Autors/es: Paula Albano, David Clos, Anna Farré, Olga Merino
Claim escollit per a la Campanya de Donació de Sang 2019. Autor: David Rodríguez

Altres materials:

A més a més, podeu veure tots els vídeos que ha elaborat l'alumnat a les pantalles que hi ha a la recepció de l'escola. Veniu a veure'ls!

Més informació:

Si voleu saber com arribar, qui pot ser donant de sang, o teniu algun dubte referent a la Campanya de Donació de Sang, visiteu la pàgina web que els nostres alumnes han preparat per a l'ocasió.