Notícies

Activitats solidàries/Dimecres, 13 de febrer de 2019

Encesa Solidària 2019

Ahir vam celebrar tradicional Encesa Solidària a favor de la Fundació PROIDE. Aquest any els fons recaptats es destinaran a projectes al Líban.

Encesa Solidària 2019

Com cada any, La Salle Gràcia ha organitzat la seva Encesa Solidària, un esdeveniment que ja forma part de les tradicions lasal·lianes i que se celebra anualment en diverses escoles de La Salle Catalunya.

A La Salle Gràcia ho vam celebrar ahir, dotze de febrer. Acompanyats de música, els i les assistents van anar encenent espelmes fins a formar el logo del tricentenari, que commemora el 300 aniversari de la mort de Sant Joan de La Salle.

Cada espelma representa un petit pas endavant cap a aconseguir l'objectiu solidari que cada any ens proposa la fundació Proide. Enguany, els diners recaptats aniran destinats al Projecte Fratelli, que pretén proporcionar suport educatiu a nens i nenes refugiats sirians que viuen al Líban amb les seves famílies.

La celebració va començar amb un concert a càrrec de l'orquestra de 1r d'ESO de La Salle Gràcia, tot seguit una batucada a mans del grup Trons del Baró. Seguirà la trobada musical amb la coral de La Salle Gràcia.

Després, la Fundació PROIDE va presentar el projecte al qual destinarem els fons recollits aquest any: l'escolarització de 65 nens i nenes sirians refugiats al Líban.

Va ser llavors quan es va fer la tradicional encesa d'espelmes, acompanyada de l'actuació del cor de gòspel Va de Gòspel.

Moltíssimes gràcies a tothom que va contribuir a fer d'aquest món un lloc més just tot encenent una espelma.