Notícies

ESO i Batxillerat/Dimecres, 23 de gener de 2019

Itineraris sostenibles per la Vila de Gràcia

Els alumnes de 1r d'ESO treballen la sostenibilitat al barri dins del projecte FAIG.

Itineraris sostenibles per la Vila de Gràcia

El projecte FAIG és un programa propi de la Salle que té l'objectiu de millorar el treball cooperatiu i les intel·ligències múltiples a través de l'aprenentatge compartit i cooperatiu entre professors i alumnes.

Dins de la part científica del projecte FAIG, els alumnes de 1r d'ESO han creat tot un seguit d'itineraris pel barri de Gràcia que permeten observar diferents elements de sostenibilitat mediambiental relacionats amb la flora, la fauna i també l'arquitectura i l'urbanisme de diversos carrers i places del barri.

Un cop elaborats els itineraris, han volgut mostrar-los a tota la comunitat educativa de La Salle Gràcia. Han organitzat tot un seguit de rutes guiades: Un grup va acompanyar als alumnes de P-4, tres grups van acompanyar a alumnes de 4t de primària i dos grups van acompanyar avis, àvies i d'altres familiars.

Ha estat una experiència molt enriquidora per tothom i que fomenta les activitats compartides entre alumnes de diferents nivells i etapes educatives. A més a més, en un dels itineraris hem pogut comptar amb la presència d'un tècnic d'Escoles + Sostenibles, un programa de l'Ajuntament de Barcelona del qual l'escola en forma part i que ha mostrat interès en aquesta activitat tan particular.

Podeu veure la notícia sobre les nostres rutes al butlletí d'Escoles + Sostenibles de l'Ajuntament de Barcelona fent click aquí.