Notícies

Educació infantil/Divendres, 17 de juny de 2022

El CFGS d'Educació Infantil crea i estrena una obra de teatre infantil

L'alumnat de 2n d'Educació Infntil comparteix amb els més menuts de La Salle Gràcia i dues escoles bressol el resultat d'aquest projecte que els ha acompanyat tot el curs.

El CFGS d'Educació Infantil crea i estrena una obra de teatre infantil

El 9 de desembre del 2021, l'alumnat de 2n del Cicle Formatiu d'Educació Infantil va anar a veure "El Llibre de la Selva", una obra de teatre infantil interpretada per la companyia Veu Veus a l'auditori Barradas de l'Hospitalet.

Aquella activitat, lluny de ser una sortida aïllada, va suposar el tret de sortida d'un projecte que les ha acompanyat durant tot el curs.

Dins del mòdul d'expressió i comunicació se'ls va plantejar el repte de crear des de zero una obra de teatre per a infants de fins a 6 anys. L'obra no només havia de servir per posar en pràctica tots els conceptes apresos a l'assignatura, sinó que també els havia de servir per relacionar-ho amb altres aprenentatges, donar-li uns objectius educatius i treure a la llum tota la seva creativitat.

Durant aquests mesos, noies i nois han anat elaborant una obra des dels seus fonaments: Han pensat la història, els diàlegs, el càsting, els vestits, l'attrezzo, les cançons i coreografies, el so i la il·luminació...

Finalment, la setmana passada, van tenir el plaer i l'oportunitat d'estrenar la seva obra amb públic!

Van venir els nens i nenes de P3, P4, P5, 1r i 2n de primària de l'escola, juntament amb les seves famílies, i també els nens i nenes d’Educació Infantil de la llar d’infants Regina i l’escola bressol Pam i Pipa.

Va ser molt emocionant poder compartir el resultat final amb públic real, i veure com l’obra arribava als infants de diferents edats. Moltíssimes gràcies a tothom per venir!