Notícies

Educació infantil/Dimecres, 25 de maig de 2022

L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil prepara activitats per als nens i nenes de P3, P4 i P5

Nois i noies posen els seus coneixements al servei dels més menuts de l'escola i es comencen a familiaritzar amb el seu futur entorn professional.

L'alumnat del CFGS d'Educació Infantil prepara activitats per als nens i nenes de P3, P4 i P5

Un dels avantatges de tenir totes les etapes educatives en un mateix lloc és que, ara que la situació sanitària i la normativa ja ho permeten, podem fer activitats internivell.

Per a l'alumnat del Cicle Formatiu d'Educació Infantil és, sens dubte, una gran oportunitat, ja que els permet portar a la pràctica els seus coneixements en un entorn conegut i, alhora, en un context real.

Durant aquestes últimes setmanes, l'alumnat d'Educació Infantil ha preparat tot un seguit d'activitats per als nens i nenes de P3, P4 i P5.

Amb l'objectiu de treballar habilitats com la psicomotricitat o la coordinació a través de propostes manipulatives i d'experimentació, han portat a cada aula tot un seguit de jocs i tallers adaptats a les necessitats i capacitats de cada edat.

  • A P3 van preparar un camí sensorial amb diferents textures, pedres, sorra, cotó, fulles...
  • A P4, van convidar als infants a pintar i experimentar tot fent servir diferents materials de la natura, com fulles i pinyes, i amb altres materials quotidians, com ara raspalls, fils, esprais, etc.
  • A P5, van preparar una proposta per a practicar fer transvasaments i diferents elaboracions tot fent servir pasta seca i llegums, juntament amb diversos estris.

Les activitats van acabar amb una gran celebració: la Festa de la Primavera

L'alumnat de Cicles va acompanyar a totes les classes d'Infantil al pati i els van proposar jocs, cançons i altres dinàmiques lúdiques.

Els nens i nenes d'Infantil s'ho van passar pipa amb totes les activitats, i per a l'alumnat del Cicle Formatiu va suposar una prova fantàstica per agafar consciència dels seus aprenentatges i familiaritzar-se amb el que, ben aviat, serà la seva quotidianitat laboral.