Notícies

Primària/Dilluns, 16 de maig de 2022

Gimcana en anglès pel barri Gòtic i el Born

4t de primària surt a aprendre història de la ciutat de Barcelona i, alhora, a posar en pràctica les seves habilitats de conversa en anglès.

Gimcana en anglès pel barri Gòtic i el Born

Què en sabem, del barri Gòtic i del Born?

És veritat, que sabem parlar anglès?

Els nens i nenes de 4t de primària han sortit a contestar aquestes dues preguntes... I totes dues alhora!

S'han desplaçat fins al barri gòtic, una de les zones més turístiques de la ciutat, i allà hi han fet una gimcana que els ha portat a conèixer la història dels edificis i carrers més emblemàtics d'aquests barris: La rambla, la catedral, Santa Maria del Mar, el mercat del Born, les galeries Maldà...

Per superar totes les proves han necessitat la col·laboració de visitants i turistes, que han estat molt contents de poder ajudar... això sí, parlant en anglès! I és que per saber realment si sabem parlar un idioma, cal treure'l de l'aula! Fer servir l'anglès en converses reals, amb persones amb qui només es poden comunicar en aquesta llengua, ens ajuda a posar en pràctica tots els nostres recursos lingüístics.

L'activitat ha resultat molt enriquidora: han après moltes coses sobre la seva ciutat, han tingut converses molt interessants amb persones de diferents països, han practicat l'anglès... i s'ho han passat pipa!