Notícies

Àrea tecnològica/Dimarts, 3 de maig de 2022

L'empresa Navozyme explica com aplica solucions pioneres per a millorar el sector marítim

L'alumnat del Cicles d'Informàtica aprèn com tecnologies innovadores com Blockchain i intel·ligència artificial poden generar un impacte positiu en àrees com la sostenibilitat, la seguretat i la productivitat

L'empresa Navozyme explica com aplica solucions pioneres per a millorar el sector marítim

Aquesta setmana, l'empresa Navozyme ha ofert una xerrada per l'alumnat dels Cicles Formatius d'Informàtica. Els han explicat les seves àrees de treball, quins projectes estan duent a terme i com estan formant el seu equip.

Aquest tipus de xerrades suposen una gran oportunitat per al nostre alumnat, ja que els permet aprendre com apliquen els seus coneixements de manera eficient en una empresa en actiu, i quina funció i responsabilitats desenvolupen els professionals del seu mateix perfil.

Moltíssimes gràcies a Anjaney Borwankar, cofundador i director executiu, i Aniket Mavlankar, enginyer en cap, per compartir els seus coneixements, experiència i visió empresarial amb nosaltres!

Navozyme, és una startup del sector marítim que duu a terme solucions pioneres amb tecnologies innovadores com Blockchain i intel·ligència artificial. El seu objectiu és facilitar diferents processos marítims de certificació per tal de generar un impacte positiu en àrees com la sostenibilitat, la seguretat i la productivitat.

Navozyme va néixer a Singapur, i té seu a Barcelona. En els darrers anys, s'ha posicionat com un dels experts en transformació digital del sector i lideren iniciatives globals per millorar la vida de la gent del mar.