Notícies

Administració de sistemes informàtics en xarxa/Dimecres, 2 de març de 2022

Visita als laboratoris de telemàtica CCNA de La Salle-URL

2n d'ASIX posa en pràctica els seus coneixements als laboratoris de telecomunicacions i telemàtica de La Salle-Universitat Ramon Llull.

Visita als laboratoris de telemàtica CCNA de La Salle-URL

Cada any, l'alumnat de 2n d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa visita les instal·lacions de La Salle-Universitat Ramon Llull diverses vegades, i hi realitza pràctiques de disseny i muntatge de xarxes informàtiques.

Aquestes pràctiques els ajuden a agafar una actitud professional i adaptable envers la tasca, ja que els permet treballar en un entorn que no els és familiar. Al nostre centre, disposem del hardware necessari per fer les pràctiques i preparar les certificacions oficials, però tenir l'oportunitat de treballar en un espai nou resulta tot un repte inspirador i motivador que els anima a posar-se a prova i continuar millorant.

En la visita d'aquest trimestre, el grup de 2n d'ASIX va poder visitar tots els laboratoris de telecomunicacions i telemàtica. A més, van tenir l'oportunitat de conversar amb alumnat i professors de la Universitat, amb qui van resoldre dubtes i inquietuds sobre la finalització del cicle. Finalment, van dur a terme el muntatge d'un escenari d'una xarxa gran utilitzant tota la capacitat del laboratori.

Un cop acabada l'assignatura d'administració de xarxes, l'alumnat serà capaç de dissenyar i muntar qualsevol xarxa de qualsevol empresa, des de les més petites a les més grans, tot triant les eines que millor s'adapten a les diverses necessitats de cada una d'elles. Aquest tipus de pràctiques els ajuda a integrar coneixements, posar-los en pràctica, i fer-se conscients dels seus punts forts i els que encara els cal millorar.