Notícies

El Club Esportiu/Dilluns, 13 de desembre de 2021

Les nostres gimnastes baten el seu rècord en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

Més de 40 gimnastes del Club Esportiu La Salle Gràcia han competit en el Campionat d'Espanya de Gimnàstica Artística, on han obtingut uns resultats excel·lents.

Les nostres gimnastes baten el seu rècord en el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

Del 3 al 8 de desembre va tenir lloc, a Pamplona, el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística.

Aquest any, el Club Esportiu La Salle Gràcia hi ha participat amb més de 40 gimnastes de totes les edats i nivells. Les nostres gimnastes han competit en totes les categories, des de base fins a via olímpica i han aconseguit uns resultats espectaculars!

Entre totes, han trencat tots els rècords del Club Esportiu i han guanyat un total de 24 medalles: 4 de base i 20 de Via Olímpica, entre les quals destaquen l’or per l’equip de Via Olímpica 3, i la gran actuació d’Alma Furchi, que ha quedat Campiona d’Espanya a Via Olímpica 1.

Deixant de banda els grans resultats i la importància que té participar en un campionat d’àmbit nacional, aquest viatge també ha estat una experiència inoblidable, que ha donat a les nostres gimnastes una oportunitat única per a reforçar l’esperit de grup, fer club i compartir la vivència, i els ha permès posar en comú tècniques i coneixements de diferents edats i nivells.

A més a més, el campionat els ha permès tornar a gaudir de la sensació de competir amb públic presencial, ja que, malgrat les mesures de seguretat contra la Covid-19, aquest ha estat el primer campionat que s’ha dut a terme amb públic sense limitació d'aforament des de l’inici de la pandèmia.

Des de La Salle Gràcia volem transmetre la nostra enhorabona a l'equip de gimnastes, entrenadores i personal tècnic del Club Esportiu. La vostra constància i treball constant és el que us ha portat fins aquí! Felicitats, equip!