Notícies

Gestió de vendes i espais comercials/Dimecres, 27 d'octubre de 2021

L'alumnat de Gestió de Vendes ens prepara uns aparadors de Halloween

L'exposició és una pràctica per a l'assignatura d'aparadorisme i disseny d'espais comercials.

L'alumnat de Gestió de Vendes ens prepara uns aparadors de Halloween

L'alumnat de 2n del cicle de Gestió de Vendes i Espais Comercials ens ha preparat aquests espectaculars aparadors de Halloween.

A l'assignatura d'aparadorisme i disseny d'espais comercials, l'alumnat estudia tècniques d'aparadorisme i marxandatge en un punt de venda i aprenen a crear una escenografia que cridi l'atenció i proporcioni un ambient agradable per al consumidor.

L’aparadorisme és un àmbit que combina l'art decoratiu amb tècniques de màrqueting i marxandatge. El seu objectiu és organitzar els productes a la venda i diversos elements estètics amb la finalitat d'atraure l'atenció del consumidor i transmetre una certa imatge de l'establiment. Per a fer-ho, no només cal tenir en compte la disposició dels elements, els colors, la visió de conjunt, etc. sinó que també cal considerar el públic objectiu, el tipus de producte i la imatge de la marca.

Primer de tot, l'alumnat va preparar diversos dissenys, que responien a diversos objectius. Després, mitjançant una votació de grup, es van triar els dos aparadors que es farien realitat.

Finalment, per grups, van realitzar el muntatge final, que quedarà exposat al centre fins a la setmana que ve.

Gràcies a la seva feina, l'ambient de Halloween es fa notar als passadissos!