Notícies

Gimnàstica/Divendres, 16 de juliol de 2021

El Club Esportiu La Salle Gràcia brilla al Campionat de Catalunya

Lucía Gómez es proclama Campiona de Catalunya en la categoria Júnior Via Olímpica, i les gimnastes del nostre Club van obtenir victòries i bons resultats en totes les categories.

El Club Esportiu La Salle Gràcia brilla al Campionat de Catalunya

El cap de setmana passat es va celebrar a Vic el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina (GAF), un campionat on gimnastes de totes les categories posen a prova les seves habilitats i rendiment davant de tota la comunitat autònoma.

Les gimnastes del Club Esportiu la Salle Gràcia van demostrar que, tot i que aquest ha estat un any excepcional pel que fa a les circumstàncies dels entrenaments, la seva constància i esforç han donat fruits. Tot l'equip va demostrar una gran destresa i no només va estar a l'altura de les circumstàncies, sinó que van superar tots els pronòstics i expectatives.

La Lucía Gómez va dur a terme una actuació brillant en tots els aparells i no només es va proclamar Campiona de Catalunya en la categoria Júnior de Via Olímpica, sinó que a més va quedar segona en la classificació general, posicionant-se per davant de totes les gimnastes sèniors i júniors de Catalunya. Una actuació impressionant!

Però no només va ser la Lucía qui es va endur una medalla!

  • L'Alma Furchi es va proclamar campiona de Catalunya de la categoria Via Olímpica 1
  • L'Uma Cerni es va endur la medalla d'or en la categoria individual per a Via Olímpica 4

Cal destacar també el gran paper que van fer les gimnastes de Via Olímpica 3: L'Ania Fernández, que es va classificar en segona posició, només a una de pòdium, i la Martina Baena en sisena posició.

A part de les victòries individuals, les nostres noies van destacar pel seu treball en equip:

  • L'equip format per Lia Gil, Alba Alfaras i Mariona Llacay es va endur la medalla de bronze en la categoria Via Olímpica 2
  • A Via Olímpica 3, l'equip format per l'Ania Fernández, la Martina Baena i la Bruna Rodríguez-Cabo van quedar Campiones de Catalunya.
  • L'equip format per l'Uma Cerni, l'Alina Burgueño, l'Anna Galletti i l'Estrella Ramon es van classificar en tercera posició en la categoria de Via Olímpica 4.

Des de La Salle Gràcia volem donar un fort aplaudiment a totes les nostres gimnastes. En aquest any difícil i estrany, ens demostren que la constància, l'esforç i el bon treball en equip ens poden portar molt i molt lluny.

Moltíssimes felicitats, noies! Ens omple d'honor i d'orgull veure el camí impressionant que esteu fent!