Notícies

L'Escola/Dilluns, 28 de juny de 2021

Jon Ramos, de 1r d'ESO, queda el desè en les Proves Cangur d'aquest any

En Jon ha quedat el desè d'entre més de 18.800 alumnes en aquest concurs internacional de matemàtiques que es celebra cada any.

Jon Ramos, de 1r d'ESO, queda el desè en les Proves Cangur d'aquest any

El nostre alumne Jon Ramos, de 1r d'ESO, ha quedat en desena posició en les Proves Cangur. Moltíssimes felicitats, Jon!

Més de 18.800 alumnes de tot Catalunya van participar en les proves d'aquest any, i en Jon va quedar entre el 5% d'alumnes amb la millor puntuació.

Les Proves Cangur són un concurs internacional de matemàtiques per a alumnat preuniversitari que s'organitza cada any en més de trenta països simultàniament. A Catalunya es celebra des de l'any 1994. L'objectiu del concurs és acostar les matemàtiques a la gent jove i despertar el seu interès a través de problemes per resoldre. El tipus de problemes que es proposen estan pensats perquè no només posin a prova els coneixements de l'alumnat, sinó també algunes de les seves habilitats, com poden ser la lògica i el pensament matemàtic.

[Títol de la imatge]

El passat dia 16 de juny es va celebrar, al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona, l'entrega dels Premis Cangur, als quals estaven convidats els quinze millors alumnes de cada categoria. Durant l'acte, nois i noies van rebre un diploma i un petit obsequi, i a més van tenir l'oportunitat de fer diverses activitats interactives i manipulatives de lògica i matemàtiques.

[Títol de la imatge]

Des de La Salle Gràcia volem donar la nostra enhorabona a en Jon. Quedar el desè d'entre gairebé 19.000 persones és una gran fita, i demostra que l'esforç i la constància tenen les seves recompenses. Moltíssimes felicitats, Jon, i endavant amb la bona feina!