Notícies

Gestió de vendes i espais comercials/Divendres, 28 de maig de 2021

L'alumne Samuel Bleda, guanyador del Business Challenge d'EAE Business School i Neslé

En Samuel, alumne de Gestió de Vendes i Espais Comercials, queda guanyador d'aquest repte comercial juntament amb el seu tutor, Carlos Patarro.

L'alumne Samuel Bleda, guanyador del <em>Business Challenge</em> d'EAE Business School i Neslé

El passat 15 de maig va tenir lloc un Business Challenge organitzat per l'escola de negocis EAE Business School, juntament amb Nestlé. L'objectiu de l'acte era trobar talent empresarial entre futurs universitaris.

L'esdeveniment va consistir en una competició en format de Hackathon en la qual els equips havien de resoldre, en aquell mateix moment, un repte empresarial elaborat per Nestlé. En les qualificacions es valorava, sobretot, la claredat, la creativitat i l'impacte de les solucions proposades.

Per a participar-hi, cada alumne havia de formar equip amb el seu tutor del Cicle i dos membres del claustre docent de l'EAE Business Shchool. S'hi van presentar un total de 15 equips, i la competició va tenir un alt nivell.

L'equip format pel Samuel Bleda, alumne de Gestió de Vendes i Espais Comercials, i el seu tutor Carlos Patarro va resultar el guanyador.

Des de La Salle Gràcia els volem donar l'enhorabona. Sens dubte, superar aquest tipus de repte requereix coneixements, expertesa i un gran talent, i aquesta victòria us augura un gran futur!