Notícies

Notícies/Dilluns, 10 de maig de 2021

El Club Esportiu i l'escola, més a prop que mai

El Club Esportiu ofereix una sessió setmanal de psicomotricitat a Educació Infantil

El Club Esportiu i l'escola, més a prop que mai

Durant aquest últim trimestre de l'any, el Club Esportiu i l'escola s'han acostat encara més gràcies a una iniciativa que porta el Club a participar de l'horari escolar dels més menuts.

Un cop a la setmana, els entrenadors i especialistes del Club Esportiu vénen a Educació Infantil a oferir una sessió de psicomotricitat i esport als més menuts.

Aquesta col·laboració permet portar a l'escola unes sessions de psicomotricitat dissenyades i dutes a terme per personal expert i amb una llarga trajectòria, com és el nostre equip del Club Esportiu. A més a més, és també una manera de permetre que els més menuts s'acostin i es familiaritzin amb el món de l'esport i les dinàmiques del Club Esportiu: poden fer un tastet de les activitats que s'hi trobaran, i van agafant confiança amb l'equip d'entrenadors i entrenadores.

Tant l'escola com el Club Esportiu estem molt contents d'anar trobant maneres d'enfortir i fer créixer el vincle Club-escola. Iniciatives com aquesta reforcen el projecte d'educació integral de l'escola, que inclou una educació per a la salut, l'activitat física i l'alimentació com a gran pilar de formació per a la vida.