Notícies

Comerç internacional/Dilluns, 9 de novembre de 2020

Forma't al Port: la formació sobre transport i logística al Port de Barcelona

L'alumnat de Comerç Internacional participa en el programa "Forma't al Port", organitzat per l'Escola Europea Intermodal Transport.

Forma't al Port: la formació sobre transport i logística al Port de Barcelona

Un any més, l'alumnat de Comerç Internacional ha participat en la formació "Forma't al Port" sobre logística i transport basada en el funcionament del Port de Barcelona i organitzada per l'Escola Europea – Intermodal Transport.

Donades les circumstàncies actuals, la part teòrica d'aquest any s'ha fet a través de videoconferència. Afortunadament, però, l'alumnat sí que va poder fer la visita pràctica a les instal·lacions, tot respectant les mesures de seguretat recomanades. Ho van fer utilitzant les clàssiques Golondrines, que es van posar la seva disposició i els van oferir un recorregut adaptat a la formació tècnica durant el qual el personal de l'Escola Europea els va anar explicant el funcionament i les particularitats del Port de Barcelona.

La formació Forma't al Port és un projecte impulsat pel Port de Barcelona, BCL – Barcelona Catalunya Centre Logístic, la Diputació de Barcelona i Fundació Barcelona – Formació Professional. Està destinada a estudiants dels graus Superiors de Transport i Logística i de Comerç Internacional. El seu objectiu és col·laborar en la formació d'aquests futurs professionals per tal de poder comptar amb una comunitat logística ben formada i coneixedora de les necessitats úniques i particulars de la regió.

Per a l'alumnat va ser una formació molt interessant, ja van poder veure com els continguts teòrics sobre logística i transport s'apliquen en un espai real i que està en funcionament.