Notícies

Administració i finances/Dimecres, 7 d'octubre de 2020

L'alumnat d'Administració i Finances aprèn diversos mètodes per realitzar càlculs comptables

Aprendre els últims avenços tècnics i informàtics és imprescindible en qualsevol camp professional. Però també ho és ser capaç de dur la feina a terme utilitzant eines més tradicionals.

L'alumnat d'Administració i Finances aprèn diversos mètodes per realitzar càlculs comptables

Una bona formació professional ha d'incloure sempre les eines tecnològiques i informàtiques que es fan servir actualment en els entorns laborals. Cal que l'alumnat estigui al dia dels avenços i les últimes notícies en els seus futurs camps laborals.

Tanmateix, cal també conservar en el punt de mira les eines i mètodes més tradicionals, que no depenen tant de la tecnologia. El món empresarial és complex i l'alumnat ha de ser capaç d'adaptar-se a tota classe de perfils i circumstàncies.

És per aquest motiu que en el Cicle Formatiu d'Administració i Finances treballem el càlcul comptable i financer des dels programes especialitzats i integrats més actuals, però també aprenem a fer-ho des del paper i l'Excel. Cal que, sigui quin sigui el context, els nostres futurs tècnics puguin desenvolupar la seva feina amb desimboltura, i per això és imprescindible tenir una formació tan àmplia com sigui possible.

El nostre objectiu principal és formar professionals capaços de gestionar problemes reals d'empreses reals, sigui quin sigui l'escenari.