Notícies

Projectes en edificació/Dimecres, 30 de setembre de 2020

Dibuix al natural a la biblioteca Joan Maragall

Primer de Projectes d'Edificació surt a fer una pràctica per desenvolupar les habilitats bàsiques de la seva futura professió.

Dibuix al natural a la biblioteca Joan Maragall

Aquesta setmana, i malgrat les circumstàncies, el grup de primer de Projectes d'Edificació de La Salle Gràcia ha pogut fer la seva primera sortida... extremant les mesures de precaució, per descomptat!

Han anat a la Biblioteca Sant Gervasi - Joan Maragall, construïda pel grup BCQ Arquitectura, a fer una primera pràctica d'observació i dibuix al natural.

L'objectiu d'aquesta sortida ha estat començar a practicar algunes de les habilitats bàsiques i imprescindibles per a la seva futura professió: conèixer l'arquitectura del nostre entorn, saber distingir tipologies arquitectòniques, familiaritzar-se amb l'ús de llibres de referència d'arquitectura i poder plasmar conjunts arquitectònics mitjançant el dibuix al natural.

Aquest tipus de sortides serveixen per anar agafant desimboltura en aquest tipus de coneixements bàsics, que ben aviat formaran part del seu dia a dia perquè els necessitaran per a poder avançar en la resta d'assignatures.