Notícies

#JoEmQuedoACasa/Dijous, 11 de juny de 2020

Jocs de taula amb materials reciclats

Una activitat pensada per a treballar les habilitats manuals i per a gaudir en família!

Jocs de taula amb materials reciclats

S'acosta el cap de setmana i les classes de primer i segon cicle de primària us porten una proposta sostenible, educativa i per a totes les edats!

És sostenible perquè reutilitza materials que d'una altra manera acabarien al contenidor. És educativa perquè treballa les habilitats manuals i la creativitat.  I és per a totes les edats perquè, en realitat, és un regal per a tota la família!

Les classes de primer a quart de primària han creat, amb materials que tenien per casa i partint de zero, tota una col·lecció de jocs de taula perquè tota la família passi bones estones. Tenim tres en ratlla, futbolins, laberints, jocs de dames, jocs de punteria amb anelles...

Durant aquest temps de confinament, el nostre professorat ha tingut molt presents a les famílies a l'hora de pensar les activitats. No només per tal de facilitar el màxim possible la cohesió d'horaris (ja que en moltes cases tots els membres de la família compten amb un sol ordinador per a treballar, fer classe i realitzar les tasques proposades), sinó també pensant en el fet que les hores de convivència han estat més llargues i intenses que de costum. Aquesta activitat, a part de millorar les habilitats de nens i nenes, vol col·laborar a afegir opcions d'activitats i diversió per a totes aquestes estones en família.

Què us sembla, us animeu a crear un joc per amenitzar el cap de setmana?