Notícies

#JoEmQuedoACasa/Dimecres, 27 de maig de 2020

Cicles Formatius La Salle Gràcia s'adapta a diferents escenaris

En total, més de 300 famílies han assistit a les nostres jornades informatives sobre el curs 2020-21, i els hem explicat els diferents escenaris formatius als quals poden accedir amb nosaltres.

Cicles Formatius La Salle Gràcia s'adapta a diferents escenaris

Més de 140 famílies es van connectar a les jornades informatives sobre la formació presencial i online de Cicles Formatius de Grau Superior que vam celebrar el passat dissabte 23 de maig. Sumades a les que van venir a les primeres jornades, podem dir que més de 300 famílies s'han interessat per la nostra oferta formativa.

Volem donar les gràcies a totes les persones que vau assistir. Estem molt contents de l'èxit de la trobada, i va ser un plaer explicar tot el que oferim i tot el que estem preparant de cara al curs que ve.

Un dels avantatges d'oferir tant formació presencial com ensenyament a distància és que ja ho tenim tot a punt i estem preparats per a adaptar-nos a qualsevol escenari formatiu que les circumstàncies demanin de cara a l'inici del curs 2020-21. Podem garantir que les classes es desenvoluparan amb normalitat, siguin quines siguin les necessitats del moment, ja que podrem oferir formació presencial, semipresencial o a distància per a tots els nostres cicles.

Estem a punt, i tenim moltes ganes d'iniciar de nou aquesta aventura que és la Formació Professional!

El curs 2020-21, prepara el teu futur a La Salle Gràcia!